Forside > Sider på nettet, Udstyr, Værktøjer > Supertilbud på Photoshop CC og Lightroom 5

Supertilbud på Photoshop CC og Lightroom 5


pslr-bf-ext-999-psfamily-marquee-jan-709x337_dk

Adobe tilbyder dig nu og frem til den 31, marts 2014 følgende super gode tilbud

  • PhotoShop CC (Cloud versionen)
  • Lightroom 5, som er et af de bedste billedorganiserings (og lettere redigerings-) værktøjer
  • 20 Gb lagerplads i skyen
  • alle opdateringer, patches, mv.
  • et Behance Prosite (en hjemmeside, hvor du kan vise dine billeder frem på)

for kun kr. 91,- pr. måned. Det svarer til at du får ovenstående i år 1 for kr. 1.092. Det er saftsusemer billigt!

Photoshop er markedets ledende software til redigering og manipulering af dine billeder. Der er stort set ikke den ting, som du ikke kan redigere med Photoshop. CC versionen er Adobes forsøg på at tilbyde SaaS-løsninger (Software as a service), hvilket betyder at vi ikke længere installerer softwaren på vores PC’er, men blot logger ind på en webservice. Herved kan man arbejde med sine filer på stort set alle PC’er eller Mac’s uanset hvor man befinder sig.

Jeg læser nogle steder at denne CC-version bl.a. kun er en 16 bits version, hvor Photoshop CS6 er til 64 bit. Der er også andre funktioner i CS6, som ikke understøttes af CC versionen (bl.a. Bridge-funktionen).

Screen-Shot-2013-05-16-at-22.31.13-1024x629

 

For hobbyfotografer kan det virke for stort og med for mange funktioner, hvorfor man ser at mange nybegyndere og hobbyfotografer benytter sig af Photoshops lillebror: “Photoshop Elements”. MEn overvejer du at komme i gang med Photoshop, så er dette en meget god indgangsvinkel.

Lightroom er også ved at være et af markedets bedste organiserings og lettere billedredigeringsværktøjer. Jeg tror at Lightrooms største styrke er den fulde integration med Photoshop (og den store organisation bag produkterne). Jeg bruger selv ACDSee Pro 7, som mit foretrukne organiserings og redigeringsværktøj. Er desværre ikke selv nået til at få Lightroom testet, så jeg kan sammenligne.

LR5_screenshot

Med Lightroom  styrer du alle dine billeder. Du tagger dem, kategoriserer dem, vurderer dem, indsætter kommentarer omkring dem, osv. Alle de funktioner, der gør det let for dig at administrere dine billedsamling (som hurtigt kan blive uoverskuelig).

Men i Lightroom kan du også lave den almindelige billedredigering, så som beskæring, justering af farver og lys, fjerne uønskede mindre ting (clone – heal), ændre billedtype eller størrelse. Og naturligvis en hel del mere.

Lightroom 5 installeres på din PC eller Mac, og er altså ikke en CLoud løsning. Det giver god mening for mig, da jeg gerne vil kunne bruge mit organiseringsværktøj uden at jeg skal være koblet til internettet.

Endelig får man en konto på Behance, som er et fotosite, hvor fotografer  kan udstille deres billeder (portefolio) på en ganske flot måde. Du kan læse mere om dette site ved at klikke på billedet her under.

Behance

Klik her eller på billedet øverst i dette indlæg, hvis du vil læse mere om det på Adobes side, og måske tage i mod dette gode tilbud.

Reklamer
  1. Endnu ingen kommentarer.
  1. No trackbacks yet.

Kom gerne med en kommentar.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: