Modelfotografering

P8140035Efter at have udfordret mig selv indenfor forskellige genre af fotografiet, så er jeg nået frem til at jeg stadigvæk mest fascineres af at fotografere mennesker. Det være sig på mine rejser, bryllupper, familien, streets, altså folk på gaden. Dette er et område, hvor jeg konstant bliver udfordret.
Om det er Bedstemor, en brud, et portæt til en Linkedin profil eller for en model-aspirant, så kan det hele samles under fællesbetegnelsen “model-fotografering”.

Min erfaring har jeg brugt til at afholde flere kurser og workshops.

ModelfotograferingSamme erfaring har jeg skrevet ned i en lang artikel, som er fuld af gode råd til både model og fotograf.  Du kan læse den her. (Den ligger stadigvæk øverst på Google, som mest læste artikel om modelfotografering).

På min blog finder du desuden en masse supplerende blogindlæg, ligeledes til modellen eller fotografen.

 

 

Hvordan arbejder jeg:

I mine billeder skal der helst være en historie. Billedet skal give beskueren lyst til at stoppe op for at udforske billedet. Derfor elsker jeg at blive udfordret.

Det er stadigvæk en hobby for mig, en adspredelse fra mit daglige arbejde i en helt anden branche. Derfor skal det være sjovt.

Jeg tror, at gode billeder bedst frembringes ved at det er en samspil mellem fotografens og “modellen”. Hvis ikke modellen bryder sig om min idé, så bliver det sjældent et godt billede! Faktisk er det min erfaring at det altid er godt at starte med at tage udgangspunkt i modellens ideer.

Er ideerne udfordrende/spændende, så skriv til mig. Jeg laver også TFP-opgaver.

Jeg arbejder kun med skriftlig aftale mellem parterne. Du kan se en kopi af den aftale, som jeg bruger her. Aftalen sætter bl.a. rammerne for hvilke billeder, der må vises til andre eller om de skal være dine/private.

Jeg har eget studie, men nyder at lade mig udfordre udendørs eller andre spændende steder.

Jeg går til opgaven professionelt og velforberedt, og forventer det samme af dem/den, der skal stå foran kameraet. Din forberedelse kunne bl.a. være at have læst min artikel.

Du kan se eksempler på mine billeder på min Facebook profil eller på 500px.com

Du kan læse mere om mig her eller på min Facebook profil.

DSC_0142

Mit studie, hvor jeg går og eksperimenterer selv, samt afholder kurser

Reklamer
%d bloggers like this: