Lidt om mig

Min interesse for fotografering går mange år tilbage, da jeg kunne låne min fars Nikon F3 til at skyde en masse billeder med, som vi fremkaldte i kælderen (sort/hvid). Denne hobby lå stille i en masse år, indtil det digitale kamera dukkede op.

Sidenhen er det gået hen og er blevet en regulær (dyr) hobby 🙂

Jeg har haft stor glæde af at samle mine og andres erfaringer i de artikler, som indgår i min “Fotoskole” (i mangel af bedre ord). Det er blevet til en hel del artikler, om alt fra den grundlæggende kamerateknik til gode rejsetips for fotografen.

Jeg bruger denne blog til at samle ting, som jeg falder over på vej rundt i den fotorelaterede verden. Alt fra egne erfaringer til gode sider på nettet. Gadgets kommer jeg (helst) ikke uden om.

Mit engagement i denne hobby har også betydet at jeg har været medarrangøren af det danske FotoMarathon, og koordinator på projektet Photomarathon.com, hvis formål er at samle alle fotomarathoner i verden.

I løbet af 2011 til 2013 afholdte jeg nogle kurser for AOF. Det ene kursus var et grundkursus for folk med digitale spejlreflekskameraer og det udvidede kurser handlede om modelfotografering. Her fik jeg afprøvet min viden, og ikke mindst inspireret over 500 kursister til at tage bedre billeder.

I sommeren 2010 erhvervede jeg mig min første iPad, hvilket medførte en del blogindlæg med relation til fotografens brug af en iPad/iPhone. i 2014 skiftede jeg helt over til Android og derfor tager mine artikler i dag mere udgangspunkt i dette styresystem, herunder Samsungs smartphone og tablets.
Mit udstyr
Jeg fotograferer i dag med Nikon-D800  og har efterhånden fået erhvervet mig alverdens udstyr. Mit fokus er rettet mod “at fotografere” og derved at få det bedste ud af mit udstyr. Jeg er ikke den store tekniske nørd i f.eks. hvordan mine objektivers linser er formet.
I 2012 etablerede jeg Facebook gruppen Danske Nikon Entusiaster, hvor begyndere, som øvede Nikon fotografer mødes i et seriøst forum og deler erfaring.

Jeg har prøvet en del genre indenfor fotografiet igennem årene, fra urban, over landskab, natfotografering, arkitektur og til modelfotografering. Og det er nok indenfor modelfotograferingen, som jeg p.t. finder største udfordringer. At fotografere mennesker på mine rejser, på Strøget i København, til et bryllup eller i et studie udfordrer mig på alle fronter: fototeknisk, kamerateknisk, lys, personhåndtering, kompositioner og historier. Derfor vil du finde en del blog indlæg med relation til denne genre.

Du skal være hjertens velkommen til at kommentere mine blogindlæg. Du må naturligvis også gerne kommentere herunder i mere generelle termer. Syntes du om et indlæg, så har jeg gjort det muligt at dele mit indlæg med venner på Facebook.

Reklamer
  1. Endnu ingen kommentarer.
  1. No trackbacks yet.

Kom gerne med en kommentar.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: