Den rette posering betyder alt


Fotografen Gracie Hagen har taget en stribe billeder af nogle nøgenmodeller, hvor hun illustrerer hvor vigtig poseringer er.

Om med poseringer, så læser jeg hendes billeder, ikke kun som dem en model indtager, når vi fotograferer dem, men også i vores hverdag.

Hele billedserien består af nøgen-billeder, hvilket derved også fjerner det lag af vores fremtoning, som vi får gennem vores tøj, og de signaler, som dette tøj giver. Her er billederne nøgne og det er kun kroppen og dens posering (kropsholdning), som udsender signaler om hvem vi er.

Ja, OK, det gør vores frisure, tatoveringer, osv. naturligvis også. Men prøv at sorter disse få elementer fra, når du ser billedserien igennem

Poseringer

Klik på billedet for at se serien

Som fotograf eller model kan du absolut også lære en masse af disse billeder. Jeg har før lagt links ud her til diverse steder, hvor du kan læse eller se mere om poseringer.
Som fotograf er det vigtigt at du styrer dine modeller – det kan være brudgommen eller konfirmanden – til at indtage en posering, der fremhæver personens karaktertræk. Det er kun øvede modeller, der kender deres poseringer og udstråling godt, og som hurtigt kan træde ind i dem.

Til nye modeller, unge piger, som gerne vil være fotomodeller, som brudgommen, der gerne vil sikre at han ser godt ud på bryllupsbilledet eller blot, der der i næste uge skal stille op til skolefotoet, så forbered jer. Lad Gracie Hagens billeder inspirere jer til at forstå at øvelse og forberedelse, bl.a. hjemme foran spejlet, giver bedre billeder.

Prøv også at se hendes serie om at græde – meget anderledes portrætter

Reklamer
  1. Endnu ingen kommentarer.
  1. No trackbacks yet.

Kom gerne med en kommentar.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: