Forside > Udstillinger, Gallerier og Konkurrencer > National Geographics udstilling åbnede i dag.

National Geographics udstilling åbnede i dag.


For en lille måned siden bloggede jeg om den kommende udstilling i Øksnehallen i København for 125 års jubilæet for National Geographics. I dag var jeg så indbudt til åbningsreceptionen.

NatGeo

 

Her er tale om en fantastisk udstilling med 119 ikoniske billeder fantastisk sat op af de samme folk, der lavede en flotte udstilling sidste år med billeder af Steve McCurry.

Og netop Steve McCurry er en af de kendte fotografer, som også udstilles med et par billeder. Faktisk var han med ved aftenens reception og fortalte om sine opgaver for National Geograhics.

IMG_2703

Receptionen blev indledt af med en god tale af København kommunes Kultur- og fritidsborgmester Pia Allerslev, som her ovenfor står imellem Steve McCurry og fotografen Christian Nørgaard (som er initiativtager til udstillingen) og helt til venstre Kathryn Keane, fra National Geographics.

Man kan ikke komme uden om at her er tale om en spændende udstilling med fantastiske billeder. Der var billeder, som jeg ikke kunne relatere mig til, ganske enkelt fordi jeg ikke interesserer mig for de temaer, som billederne viser, f.eks. billeder af en hvid haj. Det er naturligvis nødvendigt at vise et bredt udsnit af de forskellige temaer, som National Geographics viser i deres blade, men herved blev udstillingen også lidt flad for mig.

Så hjalp det at man i foyen til udstillingen kan se nogle fantastiske billedserier af f.eks. Mads Nissen, der har rejst rundt i Amazonas igennem flere år og nu viser disse fantastiske billeder. Her er også udstillinger af David Høgsholt, Miriam Dalsgaard, Maria Fonfara og Christian Als.

BM

Udstilling af Mads Nissen

 

Når nu du alligevel tager ind til Øksnehallen, så gå rundt om bygningen og hen til “Bygning 55” hvor udstillingen om de to norske brødre af fotografen Elin Høyland vises.

Brothers af Elin Høyland

Brothers af Elin Høyland

 

Alt i alt så giver det god mening at tage en tur til Øksnehallen og Kødbyen i København for at nyde disse forskellige udstillinger. Klik på billederne her ovenfor for at læse mere om de enkelte udstillinger, åbningstider, mv.

Udstillingen i foyeren i Øksnehallen og udstillingen i Bygning 55 er gratis.

  1. Endnu ingen kommentarer.
  1. No trackbacks yet.

Kom gerne med en kommentar.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: