Forside > Inspiration, Udstillinger, Gallerier og Konkurrencer > 119 af de mest betydningsfulde billeder fra National Geographics udstilles i København

119 af de mest betydningsfulde billeder fra National Geographics udstilles i København


Udstillingen man bare MÅ se!

Jeg tror alle har set billeder taget af en National Geographic fotograf og har være imponeret. Nu udstilles 119 af de mest betydningsfulde fotografier i Øksnehallen i København.

Her vil være billeder af Nick Nichols og Steve McCurry (som jeg er meget fascineret af, og mon ikke det er billedet af den afghanske pige med de grønne øjne, som man udstiller)

tp_ng125

 

Jeg har kopieret teksten fra Øksnehallens hjemmeside ind her, da den klart fortæller, hvorfor du, som fotointeresseret absolut må ind og se den udstilling:

“National Geographics fotografer er verdenskendte for at søge derud, hvor ingen mennesker før har været. I anledning af magasinets 125 års jubilæum udstilles mere end 119 af deres mest betydningsfulde fotografier i Øksnehallen.

National Geographic’s fotografier har igennem de sidste 125 år spredt geografisk og kulturel viden rundt i verden, og givet os et unikt indblik i dele af verden, vi ellers ikke ville have haft kendskab til. Den enestående fotografisamling har bidraget og bidrager stadig med ny viden om globale problematikker og dokumenterer på bedste vis, hvordan vores fascinerende planet er i konstant forandring.

I DGI-byen er vi stolte af at være det eneste udstillingssted i Skandinavien, med adgang til National Geographics historiske fotoarkiv, hvortil nogle af verdens bedste fotografer er tilknyttet. Udstillingen giver dig en unik mulighed for at komme helt tæt på fotografier fra omkring år 1900 og frem til i dag.

National Geographic blev med deres blade pionérer indenfor farvefotografi, og var bl.a. de første til at bringe farvefotos fra luften. I dag er de dragende reportager – hvor fotograferne har opholdt sig uger, måneder eller år i marken – blevet bladets særlige signatur. “

Reklamer
  1. Endnu ingen kommentarer.
  1. No trackbacks yet.

Kom gerne med en kommentar.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: