Forside > Fotoshoots, Modelfotografering > Model-Fotoshoot i København – gratis at deltage :-)

Model-Fotoshoot i København – gratis at deltage :-)


Jeg har flere gange benyttet mig at grafitti området ude ved Fisketorvet i København som baggrund for nogle af mine billeder.

Området er berømt for flere af sine fantastiske graffiti-malerier, især det 50 meter lange maleri “Evolution” er fantastisk bare at tage ud for at kigge på.

Landvindingsgade. København

Fornyligt besluttede politikerne i Københavns Kommune at dette område ud til Københavns Havn skal bebygges. Det betyder at dette store område og dets mange graffiti billeder vil blive revet ned. Men også at dette område forsvinder for os fotografer.

Søndag d. 5. Maj har jeg arrangeret et fotoshoot derude. Det var egentligt blot et shoot for nogle af de fotografer, som jeg kender, men nu har det udviklet sig til at have over 150 deltagere.

Det er gratis at deltage, MEN fotograferne forpligtiger sig til at levere billeder til de modeller, som de har fotograferet. Man kalder denne slags shoots for “TFD-shoots”, hvilket betyder at alle stiller om uden at kræve betaling for det. Herved får modellerne en masse skønne billeder. Det samme gør fotograferne og naturligvis også makeup artisterne. Her til kommer naturligvis erfaring.

Fotoshootet er alle tiders mulighed for at prøve denne genre af, for dem der aldrig har prøvet dette før. Jeg vil forsøge at sørge for at de øvede fotografer og modeller tager et “føl” med sig rundt.

Fotoshootet er oprettet som en Facebook begivenhed, som du finder ved at klikke på billedet her over.

Reklamer
  1. Endnu ingen kommentarer.
  1. 12. maj 2013 kl. 18:33

Kom gerne med en kommentar.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: