Forside > Android, IPad, Mobilrelaterede > Hvilket Smartphone Operativ System er bedst til fotografer ?

Hvilket Smartphone Operativ System er bedst til fotografer ?


Ofte hører man Apple folkene fortælle at de har så og så mange tusinde applikationer, som er relevante for fotografer. Den kritiske fotograf tænker så: fint, men hvor mange af disse applikationer udfører det samme?. Jeg skulle mene at der er ganske mange applikationer,s om f.eks. viser dine Flickr-billeder, eller konverterer dine billeter til Sort-hvid billeder. Og hør nu: reelt har jeg jo kun brug for eet godt program og ikke alle de mindre gode applikationer, der er blevet produceret.

Folkene hos DPReview satte sig for at vurdere hvilke applikationer, som vi fotografer reelt har brug for, samt hvilke applikationer, som de 3 operativ systemer (OS), dvs. iOS, Android og Windows Phone8 kan tilbyde.

 

Sammenligning1

Apple har godt 3 gange så mange fotorelaterede apps, i forhold til Android (Google), og Windows Phone halter bagefter (nuvel dette OS er ret nyt i forhold til de to andre).

Jeg hæfter mig ved at mange af de funktioner, som man skal købe/downloade til iOS og Android er standard i kameraet til en WP8-telefon. Jeg synes også at det er interessant at man fremhæver muligheden for mange mega-pixel på WP8 og Android enheder i forhold til iOS.

Jeg har medtaget denne lille oversigt fra artiklen, hvor DPReview undersøger de forskellige applikationer, der giver os fotografer indsigt i andres billeder. Altså applikationer, som vi kan bruge til at blive inspireret:

Sammenligning

Klik her for at læse hele artiklen

Reklamer
  1. Endnu ingen kommentarer.
  1. No trackbacks yet.

Kom gerne med en kommentar.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: