Forside > Fotokurser - Workshops, Fotoshoots, Inspiration, Modelfotografering, Workshops > Øv dig sammen med andre fotografer

Øv dig sammen med andre fotografer


“Øvelse gør mester” – det er en sætning vi alle har hørt til bevidstløshed, men også anerkender.

Så her er en opfordring til at deltage i workshops / fotoshoots sammen med andre fotografer. Jeg deltager fra tid til anden nogle workshops om at fotografere mennesker for at blive bedre. På det sidste shoot var vi mange fotografer og for få, der ville agere model.

Så vi var fire fotografer, der gik sammen om at lave nogle gode historier og ikke mindst lære af hinanden. Tre af os fotograferede med Nikon og kunne derfor supplere med flash og andet udstyr.

Fotograf Sverre Eplov.

Fotograf Sverre Eplov.

Men min pointe med dette indlæg er, at der er pokkers inspirerende at gå sammen med andre fotografer, for alle kommer med gode ideer, egne erfaringer og vigtigst sparring omkring det enkelte billede. Desuden kunne vi assistere den af os, der var den aktuelle fotograf, ved at holde flashes, rette på modellen, flytte lyset, hente brænde, osv.

En pludselig indskydelse og en masse brænde, der lå i skoven omkring os i kombination med en flash, en remote trigger og lidt gel over flashen gav ovenstående billede 🙂 Vores model skulle lige skifte tøj, så vi andre tre fotografer varmende hænderne lidt.

 

Reklamer
  1. Endnu ingen kommentarer.
  1. No trackbacks yet.

Kom gerne med en kommentar.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: