Forside > Mobilrelaterede > Få et kameragreb til din mobiltelefon

Få et kameragreb til din mobiltelefon


På CES messen i Las Vegas har designeren Lee Harris netop fremvist dette kameragreb til iPhone 4 eller 5, samt Samsung Galaxy 3.

20130111-084243.jpg

Grebet får din mobiltelefon til at ligne og virke mere som et kompakt-kamera, og henvender sig derved meget til dem, der benytter deres mobiltelefon, som kamera, i stedet for et kompaktkamera.
Grebet vil bl.a. have en zoom knap, samt en knap, der skifter mellem de forskellige programmer, som den applikation, som programmet arbejder sammen med, har. Udløserknappen vil have den klassiske funtion med “halvt nede” til at fokusere og “helt ned” for at tage billedet. Med dette greb opnår man også at holde meget bedre på sit kamera.

Jeg ser ganske mange, der udelukkende benytter sig af deres IPhone i dag. Således oplevede jeg en rejsefælle på en tur til Vietnam i eftråret, der kun havde sin iPhone 4 med som kamera til et land. Det forstår en garvet DSLR-fotograf så ikke, men ja, jeg bruger i dag også min iPhone, når jeg enten har glemt mit kamera eller står i en situation, hvor det er upassende at tage det store kamera frem.

20130111-085236.jpg

I takt med at mobilkameraerne bliver bedre og bedre, så er dette så absolut en spændende ting at købe til sin mobil, for derved at få taget endnu bedre billeder.

Du kan læse mere om dette greb her: http://www.snappgrip.com/

Grebet er ikke i handel endnu, men er et projekt, der er startet på Kickstart.com. Kickstarter er et community, hvor opfindere kan poste deres opfindelser og så søge om økonomisk støtte til projektet. Man sætter et økonomisk mål for denne indsamling, og opnår man tilsagn fra nok folk, så går projektet i gang (og pengene hæves på din konto). Lee Harris er ikke mange dollars fra at se projektet blive sat i gang.

Reklamer
Kategorier:Mobilrelaterede Tags: ,
  1. Endnu ingen kommentarer.
  1. No trackbacks yet.

Kom gerne med en kommentar.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: