Forside > Android, IPad, iPad Applikationer > Retsag mod Instagram og læs her hvordan du lukker din konto.

Retsag mod Instagram og læs her hvordan du lukker din konto.


Folkene bag Instagram (herunder ejeren Facebook) må konstatere at vi forbrugere ikke bryder os om at man ændrer i reglerne.

20121218-233822.jpg

I sidste uge meldte Instagram ud at de fra d. 16. januar ville ændre deres regler, så de måtte sælge deres brugeres billeder. Derfor skulle man lukke sin konto ned, hvis man ikke ønskede dette.

Instagram er en ad de applikationer til vores Smartphones, som har oplevet kæmpe succes igennem de sidste par år. Man tog et billede og derefter blev det lagt op på Facebook, så alle vennerne kunne se end billeder. Man oprettede en konto og billederne blev også gemt på ens Instagram-konto (og derved i sikkerhed, såfremt ens telefon skulle bortkomme på den ene eller anden måde).

Udmeldingen fra Instagram betød at ganske mange forbrugere klagede. Instagram blev hængt ud i blogs, aviser, mv. Der gik derfor kun få dagen inden chefen for Instagram trak i land og sagde at man ikke havde til hensigt reelt at sælge billederne og derfor ville ændre reglerne igen.

Nu har forbrugere i USA udtaget en stævning, en såkaldt “class act” mod Instagram for brug på regler. Hmm…det kan hurtigt gå galt for et firma og et brand.

Er du en af dem, der har en Instagram-konto og gerne vil sikre dig mod at dine billeder bliver brugt, solgt eller hvad Instagram nu kommer frem til, så klik her for at komme til en vejledning i hvordan du bedst lukker din Instagram-konto.

Reklamer
  1. Jan Møller Jensen
    29. december 2012 kl. 16:41
  1. No trackbacks yet.

Kom gerne med en kommentar.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: