Forside > Udstillinger, Gallerier og Konkurrencer > Fotomesse i København d. 26. – 28. oktober

Fotomesse i København d. 26. – 28. oktober


I den kommende uge åbner den store Fotomesse i København, nærmere bestemt i Forum. Messen er den første af sin art, og har været medårsag til at City2 fotomessen flyttede til foråret.

Klik på billedet for at komme til messens hjemmeside

 

Stort set alle leverandørerne har stande der inde: Nikon, Canon, Olympus, Samsung, Sony, Leica, Panasonic, Tamron, Sigma, Manfrotto, Goecker, Lowepro, osv.

På messen vil der også være forskellige firmaer med relation til fotobranchen, ud over kameraproducenterne, bl.a. Flashogfotobutikken, Naturfotograferne, m.fl.

For at trække folk til  har man krydderet messen med en masse foredrag, hvor hovedattraktionen må være et foredrag af den kendte fotograf Joe McNally. Du kan læse mere om de tre dages program her.

Det har været talt meget om denne messe, også blandt udstillerne, for det skal koste os gæster kr. 120,- . Det er mange penge for adgang til en salgsudstilling, som den der har været i City2. Jeg er selv meget skeptisk mht. at skulle betale for denne adgang. Så spændende synes jeg ikke foredragene er. Jeg ved at udstillerne også har skulle betale ganske mange penge for at få en stand, så deres forventninger er meget høje til antallet af besøgende.

Folkene bag messen har tidligere stået bag en lignende messe i Stockholm, og nu mener man at tiden er kommet til at have denne messe i København. Så vidt jeg er informere vil der gå 2 år inden næste messe (så passer det med at det er efter Photokina-messen i 2014)

Hvis man er i markedet for at købe nyt udstyr og gerne vil sondere markedet, så er messen sikkert et godt sted at starte.

 

Reklamer
  1. Endnu ingen kommentarer.
  1. No trackbacks yet.

Kom gerne med en kommentar.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: