Forside > Inspiration > Overvejer du at opleve Europas største fotomesse: Photokina, så læs her.

Overvejer du at opleve Europas største fotomesse: Photokina, så læs her.


Hvert andet år afvikles Europas største fotomesse i den tyske by Köln. Her er stande på størrelse med mindre fodboldsstande for bl.a. de helt store leverandører.

Jeg tog der ned i 2010 med to gode fotokammerater og havde en fantastisk oplevelse. Man går rundt i de enort store haller, endda nogle i to etager, og ser på alt muligt udstyr.  Producenterne kommer med det sidste nye. Fra fjernøsten kommer de med alle mulige gadgets. En masse spændende foredrag.  Det tog os 20 minutter bare at gå fra den ene ende af messen og til den anden, og det var blot ude i hovedgangen, der forbinder alle hallerne.

På Sonys store stand havde man nogle unge fyre på en skateboardrampe, så du kunne teste lukketiden på et af deres kameraer. Udenfor kunne du fotografere kongeørne helt tæt på.

 

Danske Fotografisk Forening arrangerer en super spændende tur, med afrejse torsdag og hjemkost søndag. Turen er inklusiv hotelophold alle dage, leverandøraften med bl.a. Nikon, Canon, Epson, Goecker m.fl.

Prisen for alle 4 dagen incl. 3 overnatninger og morgenmad er kr. 3.995,-.  Klik på billedet her over for at læse mere om dette tilbud.

Vi var dog 3 fyre, der delte udgifterne til benzinen og boede på et Etab-hotel lige uden for Köln. Det var en super hyggelig tur og meget nørdet, på den fede måde.

Photokina skal absolut opleves og jeg kan desværre ikke selv tage derned i år 😦

 

Reklamer
Kategorier:Inspiration Tags:
  1. Endnu ingen kommentarer.
  1. No trackbacks yet.

Kom gerne med en kommentar.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: