Forside > Udstillinger, Gallerier og Konkurrencer > Wow…Steve McCurry kommer til København

Wow…Steve McCurry kommer til København


Du har allerede set dette billede, og kan sikkert hurtigt regne ud hvem Steve McCurry er!

Steve McCurry er manden bag dette berømte billede af pigen Sharbat Gula i Afghanistan, som jeg bloggede om for noget tid siden her. 

Øksnehallen i København viser fra den 22. juni til den 29. juli 2012 over 100 af Steve McCurry’s fantastiske billeder. McCurry har fokuseret på at fotografere mennesker og de levevilkår, som de lever under.  Jeg har fulgt ham siden jeg så ovenstående billede, og været fascineret af hans skildringer af mennesker.

Her er et klip fra omtalen af McCurry:

Steve McCurry arbejder med fokus på de menneskelige tilstande og de mange kulturer rundt om i verden. Han er drevet af en medfødt nysgerrighed og forundring over, hvad verden har at tilbyde. Med en utrolig evne til at krydse grænser både for sprog og kultur fanger han de fantastiske historier af menneskelig erfaring. Steve McCurry har dækket mange internationale konflikter i hele verden. Hans karriere startede, da han i 1979 krydsede den pakistanske grænse til det konflikthærgede Afghanistan. Forklædt som lokal og med filmrullerne syet ind i sit tøj, blev han den første fotograf, der kunne bevidne kampene i landet. Han vandt for denne reportage fra Afghanistan sin første pris (efterfulgt af mange) i 1980, det var Robert Capa Medal prisen for bedste fotoreportage i udlandet. 

Lørdag d. 22 kl. 14 kan du købe hans fotobøger og få dem signeret af ham selv.

Udstillingen er åben alle dage fra 11 til 17, og prisen er kr. 75 for at komme ind.

Du kan smugkigge på hans fantastiske billeder her på hans hjemmeside (virker ikke i Chrome-browseren): http://www.stevemccurry.com

Reklamer

Kom gerne med en kommentar.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: