Forside > IPad > Den ultimative kortlæser til din iPad

Den ultimative kortlæser til din iPad


Så kom den endelig!

Apple har af en eller anden grund valgt kun at lave en kortlæser til SD-kort, og alle os med CF-kort har været nødsaget til at rende rundt med et kabel, der kunne forbinde kameraet og iPaden, og så overføre billederne direkte.

Jeg har tit stået i en situation, hvor jeg gerne ville se billederne jeg havde taget på iPaden, men gerne ville fortsætte med at fotografere, mens billederne fra nummer 2 memorykort blev indlæst.

Firmaet M.I.C. har tidligere været ude med en kortlæser, der kunne tage et CF-kort (samt et USB-stik), se denne kortlæser i dette tidligere blog indlæg.

Klik på billedet

Denne kortlæser håndterer  Micro SD-kort, SD-kort, CF-kort og har også et USB stik til at håndtere andre enheder med kabel. USB stikket bruges f.eks. også til at forbinde din iPad og iPhone.

Kortlæseren er testet med Sandisk Extreme Pro CF og SD kort, og supporterer 600x CF kort og Class 10 (UHS-I) SD-kort. Læs mere om videoformater, mv. ved at klikke på billedet her over. På deres hjemmeside gør de meget ud af at vise hvor hurtigt denne nye kortlæser er blevet. Det ser imponerende ud.

En anden lille genial feature er muligheden for at tilføre strøm til enheden. I forbindelse med opdateringen af iOS4.2 skruede Apple ned for spændingen i stikket, hvorved en masse eksterne enheder ikke længere kunne tilsluttes en iPad (eksempelvis en ekstern harddisk!). Det betyder at man kan opleve at iPaden kommer med følgende fejlmeddelelse:

Producenten skriver at der medfølger et “USB power cable”, som jeg ikke lige kan regne ud hvordan virker (hvis det altså er denne ekstra strøm tilførsel). SÅ jeg har skrevet til dem og vil tilføje deres svar, som en kommentar herunder, når jeg modtager det.

Kortlæseren virker ellers til alle 3 iPads, der minimum kører iOS 5.0.1.

Prisen for denne kortlæser (uden ekstern strømforsyning) er godt DKR. 185,- hertil kommer told og moms.

Reklamer
  1. Endnu ingen kommentarer.
  1. No trackbacks yet.

Kom gerne med en kommentar.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: