Forside > Causerier, Mobilrelaterede, Sjov :-), Udstillinger, Gallerier og Konkurrencer > Et stort billede ud af 360.000 iPhone billeder

Et stort billede ud af 360.000 iPhone billeder


Ideen bag dette projekt “The Revolution Mosaic” er fantastisk spændende. 360.000 iPhone brugere ud over hele verdenen skal være med til at skabe et gigantisk mosaik billede.

Man downloader applikationen og taget et billede. Dette billede uploades til projektets server, som sætter dit billede ind i dette store mosaik billede. Når 360.000 billeder er uploadet, vælges eet af disse billeder ud og softwaren bag projektet samler billederne sammen til et mosaik billede, der viser det udvalgte billede.

Et eksempel på mosaik billeder, hentet fra projektets hjemmeside. Klik på billedet.

Canadieren Ian Tuason står bag projektet, som ikke er gået i gang endnu. Projektet kræver nemlig lige lidt over $2.000 for at udvikle applikationen. Ian lægger derfor op til at du o jeg støtter projektet ved at donere minimum $1, som udelukkende går til udviklingen af app’en. Et eventuelt overskud går til at udvikle en Android applikation. Dem der vælger at støtte projektet, får først adgang til at hente applikationen, og er derfor sikker på at være med i projektet.

En ting, som jeg især godt kan lide ved projektet her, er at det benytter “Kickstarter“. Du opretter dit projekt på Kickstarter.com og sætter et beløb, som du ønsker at indsamle. Folk kan nu vælge at støtte dit projekt, MEN pengene bliver først hævet på din konto, såfremt at projektet opnår sit mål, her  ialt $2.012.
Se så behøver du og jeg ikke få skumle tanker om en udspekuleret fotograf, der platter os for penge!

Projektet ender med en poster i størrelsen 120 x180 cm, som kan købes fra projektets hjemmeside eller mobil applikationen (støt med $25 og du modtager posteren gratis).

Klik på billedet her over, for at støtte projektet (jeg gjorde!). Se videoen herunder for at høre mere om projektet.

Reklamer
  1. Endnu ingen kommentarer.
  1. No trackbacks yet.

Kom gerne med en kommentar.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: