Forside > Magasiner bøger og e-books > How to create a successful photography business?

How to create a successful photography business?


Dette er overskriften på en spændende bog udgivet af fotografen Elizabeth Etienne.

Jeg har talt med mange fotografer, der gerne vil gøre hobbyen til deres levevej, og jeg skal gerne indrømme at jeg har selv haft de tanker.

Det er en hård branche at komme til tops i, bl.a. fordi der er kommet mange fotografer ind på scenen. Alle med et rimeligt kamera kaster sig ud i bryllupsfotografering, som før i tiden var et lukrativt marked. Fotojournalisterne får nu kamp til stregen af amatører, når det gælder om at tage årets pressebillede.

I sommers læste jeg en masse artikler i det engelske blad Digital Photography, som kørte en længere serie om at etablere eget firma. En af de fotografer, som de interviewede var netop Elisabeth Etienne, hvorfor jeg lige ville nævne hendes nye bog, som nok kunne være interessant at læse for dem af jer, der gerne vil tjene på jeres hobby, og måske helt leve af det.

Bogen gennemgår emner som specialiser dig og find din personlige stil. Marketing, branding, omkostninger, men også forberedels, styring af shootet og så selve shootet. Bogen kan købes på f.eks. Amazon for ca. kr. 70,- for en bog på 240 sider.

Elisabeth Etienne har tidligere udgivet en bog om hvordan man bliver en succesful bryllupsfotograf.

Tag et kig ind på hendes hjemmeside. Hun har taget nogle skønne billeder af mit eget København! Fundet en masse skønne motiver, som jeg let kan genkende, men ikke har overvejet at fotografere selv…hmm…endnu en note til mig selv: tag flere billeder, også at jeg jeg har set 1000 gange.

Reklamer
  1. Endnu ingen kommentarer.
  1. No trackbacks yet.

Kom gerne med en kommentar.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: