Forside > Udstillinger, Gallerier og Konkurrencer > Udstilling i København af en af danmarks bedste portræt- og kunstfotografer

Udstilling i København af en af danmarks bedste portræt- og kunstfotografer


Galleriet Tom Christoffersen udstiller fra i dag af og frem til den 17. februar en lille udstilling af udvalgte billeder taget af en af danmarks bedste portræt- og kunstfotografer Tove Kurtzweil.

Helmut Newton fotograferet af Tove Kurtzweil

Tove Kurtzweil har altid udelukkende fotograferet med det analoge kamera og selv fremkaldt sine billeder i mørkekammeret. Hun fotograferer udelukkende i sort/hvid. Hun er født i 1938 og autodidakt fotograf. Hun har et spændende CV og høstet flere internationale anerkendelser.

Jeg selv er fascineret af disse “gamle” fotografer, der mestrede det analoge kamera og ikke mindst fremkaldelsesprocessen, i mørkekammerets røde lampe. Her var ikke mulighed for at se resultatet på en lille skærm eller se det på en iPad. Fotograferne skød ikke bare løs med 10 billeder i sekundet, som vi gør i dag. Her skulle lyset sidde lige i skabet. Kameraets vinkel ligeså. Jeg har stor respekt for disse fotografer og skal ind forbi Tom Christensens Galleri i Skindergade i den kommende fremtid. Klik på billedet af den meget kendte modefotograf Helmut Newton (Se hans hjemmeside her)

Reklamer
  1. Endnu ingen kommentarer.
  1. No trackbacks yet.

Kom gerne med en kommentar.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: