Forside > Udstyr > En tablet med fuld Photoshop fra Asus

En tablet med fuld Photoshop fra Asus


I dag blev jeg præsenteret for en tablet fra Asus, der endnu ikke er kommet til det danske marked.

Modellen kaldes eeslate EP121

Som iPad-bruger skulle jeg naturligvis have denne i hænderne, og første indtryk bar præg af at den er en hel del større (312×207) og tungere end min iPad. Men det interessante er at denne enhed kommer med med Windows 7 installeret samt 4 GB RAM. Det betyder at den fungerer som en almindelig laptop, og kan derfor have en fuld PhotoShop C5 installeret. Herved kan du have en tablet med ude i marken.

Skærmens opløsning er på 1280×800 på en 12,1″ skærm (iPad’en har 9,7″) . Den har en HDMI udgang (kan derfor tilsluttes en ekstern skærm), 2 USB2-porte (så kan du tilslutte mus og tastatur) og naturligvis en SD-kortlæser.

Både Canon og Nikon har Windows-programmer, der muligører “tethering”, dvs. at billedet du skyder med kameraet, straks bliver vist på denne tablets skærm.

Men denne tablet (“slate”) bliver endnu mere spændende, når Microsoft lancerer Windows 8. Windows 8 vil være bygget op omkring “Mango”, som er det brugerinterface (se billedet af Nokiatelefonen nederst i dette indlæg), som man allerede kan se på de nye Windows Mobile telefoner fra f.eks. HTC, Samsung og nu også Nokia.

Microsoft oplyste at man arbejder henimod at alle enheder skal have det nye bruger interface kørende, dvs. mobiltelefonerne, tablets, slates, laptop, PC’er, ja sågar Xbox’en. Og alle app’s skal fungere på alle enheder! Spændende.

Mange ville argumentere at der findes mange tusinder af app’s til iOS, og ikke mange til Win8, men det er vel ikke et spørgsmål om antal fotorelaterede app’s, men om det er de “rigtige” app’s man kan få. Jeg sidder og kigger på de mange app’s til iPaden, om må her give Windows folkene ret, for der er saftsusermer mange dårlige apps til iOS, og næsten endnu flere, der kan det samme.

Jeg fik også set den nye Nokia mobiltelefon med Carl Zeiss objektiv og 8 megapixel og en 3,7″ (Også HD video), netop med Mango. Spændende alternativ til iPhonen, som snart alle har. Skulle være på markedet til januar 2012. Den glæder jeg mig til at få fingrene i.

Reklamer
Kategorier:Udstyr Tags: , ,
  1. Endnu ingen kommentarer.
  1. No trackbacks yet.

Kom gerne med en kommentar.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: