Forside > Causerier > “Fotografering kan have udløst dobbeltdrab”

“Fotografering kan have udløst dobbeltdrab”


Overskriften stammer fra avisen Nordjyske i går. Avisen skriver:

“Det var muligvis den brændende interesse for at fotografere, som kostede Bjarne Johansen og hans partner Heidi Nielsen livet i Tusindårsskoven i Odense. 

Politiets hælder mere og mere til teorien om, at Johansens iver efter at fotografere situationer og personer fik en ukendt mand til at affyre mindst 18 skud mod overlægen og økonomidirektøren. ” 

For ikke så længe siden bloggede jeg om at skyde pressebilleder (link), hvor vi fotografer observerer og dokumenterer. Nuvel det lyder som om overlægen måske har haft andre motiver til at fotografere, og det er da en interessant vinkel på netop denne genre af fotografering.

Forleden var jeg ude på et fotoshoot, hvor jeg gik rundt og undersøgte området for gode spots til dette shoot, før modellen dukkede op. Her fandt jeg så denne revolver, som viste sig at være ganske ægte. Politiet blev tilkaldt, og en af teorierne var at en anden fotograf havde glemt den efter et fotoshoot. Men politiet ville bestemt ikke udelukke at den havde været i brug. De antog endda at ejeren måske ville dukke op. Stemningen i shootet blev en smule påvirket, for hvad nu hvis…..

Jeg tror at vi vil se en tendens til at flere og flere leger pressefotograf, da flere og flere går rundt med et godt kamera om halsen. Vi ser at mobiltelefoner med kamera bliver forbudt flere og flere steder (i f.eks. fitness centre og på diskoteker). For ikke så længe siden blev vores kronprins filmet under et diskoteksbesøg. Med andre ord vi indvaderer folks privatssfære mere og mere. Og det er da spændende hvis man nu liiige var på pletten, da den glemsomme “fotograf” kom tilbage efter revolveren, og overmandingen af ham blev lidt spektakulær, så det kunne fotograferes på behørig afstand….

Det klassiske spørgsmål dukker op igen: hvor langt vil DU gå for at få årets pressesfoto ?

Læs artiklen i Nordjyske her 

Reklamer
Kategorier:Causerier Tags:
  1. Endnu ingen kommentarer.
  1. No trackbacks yet.

Kom gerne med en kommentar.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: