Forside > IPad > Tilslut et memorystick til din iPad

Tilslut et memorystick til din iPad


Jeg har tidligere hævdet at man ikke kunne tilslutte et USB-memory stick til iPaden vha. det Connection Kit, som man kan få til iPaden. Men det viser sig at med nogle få ændringer, så kan man overføre billeder fra en USB-nøgle til iPad’en billedarkiv.

For det første så skal man have erhvervet sig dette Connection kit, som jeg har skrev dette review om for noget tid siden (bemærk den 2-in-1 jeg bloggede om tidligere).

Derefter finder man den USB-memorynøgle frem, som man vil bruge til at overfør billeder med. Denne skal være helt tom, hvorefter man, på sin PC, formatterer den til filsystemet FAT 32. Dette tager 5 sekunder.

Herefter opretter man nu en mappe på nøglen, som man benævner “DCIM”. Overfør nu fremover alle billeder til denne mappe på USB-nøglen.

Når du indsætte USB-nøgle i USB-stikket i dit Connection Kit, så popper import billedet automatisk op på din iPad og du kan nu vælge at hente de billeder ind, som du skal bruge.

Desværre er det ikke muligt at hente andre dokumenter ind på iPaden af denne vej. Som du kan se har jeg bl.a. prøvet med en mp4-fil, men også tekstfiler, pdf-dokumenter, mv.

Reklamer
Kategorier:IPad Tags: ,
  1. Endnu ingen kommentarer.
  1. 1. december 2010 kl. 00:51

Kom gerne med en kommentar.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: