Forside > Billedbehandling, IPad, Uncategorized > Hvordan ville verden se ud uden PhotoShop?

Hvordan ville verden se ud uden PhotoShop?


Adobe har fået lavet en applikation til iPaden, der viser hvordan 12 forskellige “masters” bruger Photoshop ud i at gøre deres værker til kunst. Applikationens billeder viser hvordan Photoshop åbner muligheden for at skabe fantastiske billeder.

Hvis du har været til en Photoshop seminar i Danmark, hvor evangelisten Julieanne Kost har vist hvordan hun bruger Photoshop, så er du klar over hvilke billeder der venter dig. Applikationen indeholder interviews med de 12 forskellige kunstnere. Man kan zoome ind på deres værker. Se forskellige versioner af samme billede og ikke mindst finde links til deres hjemmesider for at se flere af deres billeder.

Applikationen er reelt een lang reklame for Photoshop og en hyldest til disse dygtige kunstnere.  Applikationen kan inspirere andre til at kaste sig ud i at skabe nye værker mha. Photoshop. Applikationen er gratis, og da den er benævnt Volume One, så antager jeg at Adobe fremover vil komme med flere.

Endelig indeholder applikationen en gennemgang af Photoshop igennem de sidste 20 år. Det hele startede i 1990 med programmet “Display” lavet af Thomas Knoll og John Knoll. En tidslinie lader dig gennemgå de forskellige versioner af PhotoShop helt frem til CS5. Ud for hvert skelsættende årstal kan man også læse om PhotoShop Elements, Lightroom, mm. Man linker til en underholdende video af den berømte Photoshop evangelist Russell Brown, der gennemgår udviklingen på en festlig måde. Du kan se videoen ved at klikke på billedet herunder.

Reklamer
  1. Endnu ingen kommentarer.
  1. No trackbacks yet.

Kom gerne med en kommentar.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: