Forside > IPad, Mobilrelaterede > Billederne fra LIFE Magazine kan nu ses på din iPad eller iPhone.

Billederne fra LIFE Magazine kan nu ses på din iPad eller iPhone.


LIFE har altid stået for en samling af verdens bedste billeder. LIFE Magazine udkom første gang i 1883 og var kendt for sine mange fantastiske billeder. Bladet ophørte i år 2000, men billederne er nu at finde på nettet (som jeg tidligere har blogget om her) og nu på din iPad.

LIFE’s billeder er altid værd at kigge på. Her er tale om klar inspiration til os fotografer. Denne lille video giver dig et hurtigt indblik i den fantastiske verden af billeder, som LIFE-samlingen består af.

Nu kan man gratis hente en app til iPad’en, hvor man kan sidde og nyde disse mange billeder. PÅ LIFE’s hjemmeside er denne app omtalt, hvoraf den også fremgår at den koster godt $2, mens den er gratis på den danske App Store

Applikationen åbner op i nedenstående billede, hvor man kan vælge den del eller land, som man gerne vil se billeder fra. Nederst på skærmen kan man også vælge et af de forskellige faner, som billederne er inddelt i.

Her er ikke kun tale om billeder taget igennem LIFE perioden, men også ganske højaktuelle billeder fra Getty Images.

Billederne ligger i højkvalitet (HD). Her er blot et af den, der viser Københavns Havn år 1900. Man kan dele billederne med sine venne, enten via Facebook, Twitter eller almindelig e-mail.

Bemærk at der også findes en iPhone applikation, hvor det er muligt at lave ens egne LIFE Magazine forsiden. Du finder mere om denne app, på LIFE’s hjemmeside her.

Reklamer
  1. 4. november 2010 kl. 01:04

    nice thing

  1. No trackbacks yet.

Kom gerne med en kommentar.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: