Forside > IPad, Sider på nettet, Uncategorized > Olympus applikation til din iPad

Olympus applikation til din iPad

10. september 2010 Skriv en kommentar Go to comments

Olympus har lavet en interessant applikation til deres brugere.

Applikationen findes kun på den amerikanske iTunes, så man må følge den guide jeg har henvist til i tidligere blogindlæg for at få adgang til applikationen (og andre spændende applikationer, som ikke kan tilgås via den danske iTunes.

Her er mest tale om en slags “community” for Olympusbrugere.

Startsiden er et skønt galleri, hvor brugernes billeder er blevet lagt op via en hjemmeside. Brugerne har skrevet en lille tekst om historien bag billedet. Mange har også medtaget exif-data.
Her er mange skønne billeder.

Nedenståede screendump er fra applikationens “Tips” side fyldt med gode råd og illustrationer om alt fra feriebilleder, billeder af babyer, fyrværkeri, forskellige filtre,  m.m. Der gennemgås også tekniske områder, som f.eks. “my Mode” funktionen.
Alle disse tips downloades, når man klikker på emnet, og ligger derfor ikke på din iPad. Det skal man lige tænke på, hvis man ikke er på WiFi-netværk.

I fanen “Connect” finder man links til forskelige Olymppus grupper på f.eks. Flickr, Facebook, Youtube og Twitter. Her er også links til pressemeddelelser fra Olympus.

Hele applikationen har en “favorit” funktion, der gøår at man kan markere de siderog billeder, som man er inde på, og derved let komme til dem igen.

Som sagt vil jeg kalder applikationen et “community” for Olympus folk. Min umiddelbare indtryk er at det vil være et sted, hvor jeg vil starte med at søge information og ellers fornøje mig lidt rundt i dette community, når jeg trænger til at slappe lidt af.

Læs mere her: www.getolympus.com, her finder du også et link til app-storen på iTunes. Applikationen findes til iPod, iPhone og iPad. Men som sagt kan denne app ikke downloades, med mindre du har oprettet en amerikansk konto. Har naturligvis testet det 🙂

  1. Endnu ingen kommentarer.
  1. No trackbacks yet.

Kom gerne med en kommentar.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: