Forside > Causerier, Udstillinger, Gallerier og Konkurrencer > FotoMarathon 2010 er afviklet

FotoMarathon 2010 er afvikletI den forgangne week-end blev det 22. FotoMarathon afviklet. Og det var en stor succes.
I København, Odense og Aalborg fik over 350 fotografer 12 timer til fotografisk at fortolke 12 emner. Dem der magtede udfordingen kunne fortsætte med yderligere 12 timer og 12 nye emner.

Nu er det så andet år, hvor jeg oplever “belønningen”. Træt tager man imod deltagerne, der ligeledes er trætte på grænsen til udmattede, og ser smilet i deres øjne: “Jeg gennemførte et 12/24 timers marathon”.
Flere kendte fotografer har udtalt at de regner et fotomarathon for den sværeste og sejeste fotokonkurrence i Danmark. Ikke nok skal man fortolke 24 vidt forskellige emne, men man skal jo ikke vælge den fortolkning, der ligger lige foran en. Der skal tænkes kreativt. Hele byen bruges. Folk involveres. Det grønne armbind givr mod til at henvende sig til fremmede, til at spørge om lov til et eller andet, som normalt ikke ville være muligt. Men så skal kvaliteten af ens billeder jo også være hæderlige, og her skal man arbejde med de 24 timers forskellige lysforhold. Ja og endelig så tikker uret.

Jeg har set nogle af deltagernes billeder og er imponeret over kvaliteten. Arrangørgruppen indgår ikke i dommerudvalget.
Nu glæder jeg mig til at få det sidste til at falde på plads, så billederne kan blive bedømt d. 12. september, samt naturligvis til præmieoverrækkelsen.
Jeg husker sidste år, hvor jeg fik æren af at ringe til vinderen af 24 timers konkurrencen og fortælle hende at hun havde vundet Det var en fantastisk oplevelse at høre hendes overraskelse.
Men for pokker det var også gode billeder. Du kan se dem her.

Arrangørgruppen havde fået sat et telt op inde på Gammeltorv i København, hvorfra vi håndterede godt 250 fotografer. Det var en fantastisk oplevelser

Reklamer
  1. Endnu ingen kommentarer.
  1. No trackbacks yet.

Kom gerne med en kommentar.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: