Forside > Billedbehandling, IPad, Modelfotografering, Uncategorized, Værktøjer > Del dine billeder med dine modeller vha. en Dropbox

Del dine billeder med dine modeller vha. en Dropbox


Du har haft dit kamera med til en barnedåb, måske fotograferet ved et bryllup, eller været med til et fotoshoot. Nu vil dine “kunder” gerne have en kopi af dine billeder. Du kan vælge at sende dem på en mail, men støder nok på en begrænsning i mailens størrelse.
Så kan du sende dem en CD, en DVD, eller måske USB-memorystick. Endelig kan du uploade dine billeder, f.eks. i en zippet fil på din egen server.

Du kan også vælge at oprette en gratis Dropbox-konto.

En Dropbox består først og fremmest af 2 Gb gratis lagerplads på en server ude i skyen. Du installerer nu et lille program på din PC, din Mac, din Android-telefon, din Blackberry-telefon, din iPhone eller din iPad.
Der oprettes herved en mappe i din dokument-mappe. Alt hvad du gemmer i denne mappe, vil straks, der er internetforbindelse, synkronisere data på din enhed med serveren. Man benytter sig blot af drag-drop funktionen, når data skal overføres.
Du kan nu hente billederne ned fra en hvilken som helst computer, hvor som helst.

Det smarte er nu at højre-klikker du en bestemt mappe i din dropbox, så kan du dele mappen med en anden. Du sender blot en e-mail til vennerne og de har nu adgang kun til billederne i mappen. Følgende vindue dukker op i en browser, hvorfra du sender adgangen til denne mappe. Den person du deler denne mappe med, vil kun kunne se de filer du ligger i denne mappe. Modtageren behøver ikke selv at have Dropbox installeret på deres computer. De vil få adgang via en browser.

Skulle den anden person allerede selv have en dropbox, tilknyttet den mailadresse, som du sender billederne til, så vil mappen komme ind i deres Dropbox.

Husk at skrive til modtageren at du sletter billederne/filerne efter x-antal dage, for at frigøre plads på din gratis 2Gb. konto.

Jeg bruger dropbox på mine PC’er og min iPad eller iPhone, når jeg ikke orker at skulle igennem iTunes, som kun kører på den ene PC.

Få en gratis Dropbox her.

Reklamer

Kom gerne med en kommentar.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: