Forside > Causerier, Udstyr > Køb varer i USA og få dem sendt til Danmark

Køb varer i USA og få dem sendt til Danmark


Grundet den lave dollarkurs, så kan man ofte finde varer, fra anerkendte mærker, billigere i USA end her i Danmark/Europa. Men handler man på eBay eller i amerikanske internetbutikker, så møder man ofte det forhold, at de ikke ønsker at sende varerne til Danmark.

Det har nogle kvikke folk fundet en løsning på. Man går ganske enkelt ind og opretter sig gratis på deres hjemmeside, hvorefter man får en fysisk postadresse i Virginia, USA, som man nu kan få varerne sendt til. Herfra sendes de bestilte varer så videre til Danmark.

Det ganske smarte her, er at det er fuldt lovligt, at man straks på hjemmesiden kan beregne hvad den reelle pris vil være, samt at man kun skal betale den lave moms i Virginia (5%) på de varer man køber. Her er ikke kun tale om fotoudstyr, men alt fra tøj, over eBay til biler. Bemærk at dansk told og moms også beregnes (kun punktafgifter beregnes ikke).

Dette er klart en hjemmeside, som jeg vil benytte mig af, såfremt jeg skulle falde en vare, der kan handles på nettet. Jeg kan jo straks sammenligne priser, og åbenbart let få varen sendt hertil.

Reklamer
Kategorier:Causerier, Udstyr Tags: ,
  1. Endnu ingen kommentarer.
  1. No trackbacks yet.

Kom gerne med en kommentar.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: