Forside > Sider på nettet > FotoMarathon 2010

FotoMarathon 2010


At være med til at arrangere FotoMarathon sidste år, var en skøn oplevelse. Arrangørgruppen, som alle arbejder ulønnet, fik stablet denne konkurrence sammen med godt 300 deltagere.

Men også deltagernes store begejstring og ikke mindst ros til arrangørgruppen har afgørende indvirkning på at arrangørgruppen netop er trukket i arbejdstøjet for at forberede FotoMarathon 2010.

Datoen er allerede fastlagt: week-enden d. 28. – 29. august. Start kl. 11.

Sidste år lykkedes det mig at overtale gæve fotografer fra fotoklubberne i Odense og Aalborg, til at være medarrangører. Det betød at FotoMarathon ligeledes blev afholdt i disse byer. I år har gæve folk fra Aarhus valgt også at bakke op, hvorved endnu flere vil kunne deltage. Det bliver sjovt.

I år har vi indgået sponsoraftale med Nikon og Westheimer (importøren af Tamron og Metz), og begge sponsorer har store planer om at deltage aktivt i arrangementet. Især vil de være at finde på Nytorv i København, hvor der vil ske en masse aktiviteter.

Jeg håber at du vil støtte dette projekt ved mindst at modtage nyhedsbrevet her 🙂

Det danske FotoMarathon er verdens ældste eksisterende fotokonkurrence, og regnes for moderen til alle marathons. Derfor er arrangørgruppen også tovholder på projektet, der skal samle alle fotomarathoner rundt omkring i verden. Du kan læse mere om dette på http://www.photomarathon.com. Det er spændende at tale og hjælpe arrangørerne fra f.eks. Cairo, Nice, Canberra, Johannesburg, Miami og Berlin.

Reklamer
Kategorier:Sider på nettet Tags:
  1. Endnu ingen kommentarer.
  1. No trackbacks yet.

Kom gerne med en kommentar.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: