Forside > Billedbehandling, Værktøjer > Filtre i PhotoShop Elements

Filtre i PhotoShop Elements


En del af at fotografere er at tænke i det endelige resultat. Idag er det endelige resultat jo ikke begrænset til det billede, som vi skød og som nu ligger på kameraets memorykort. En del af den endelige billede er også de efterbehandlingsmuligheder, som vi har med dette billede.

Flere kameraer har i dag mulighed for at fotografere i f.eks. Sephia, Sort/hvid, m.m. hvilket giver nogle skønne resultater. Vi andre venter med denne efterbehandling til vi kommer hjem foran computeren, og her kan vi f.eks. bruge et af de mange filtre i PhotopShop.

Billederne herunder illustrerer blot nogle enkle af disse mange filtre. Klik på billedet for at komme til en oversigt over de mange filtre, der findes i Photoshop Elements 6.

Det interessante her, for fotografen, er at lære de forskellige muligheder at kende, og derefter have dem i baghovedet, når billedet skydes. Herved kan fotografen allerede fornemme at et “kedeligt” skud, vil blive så meget bedre, når det har været en tur igennem et filter.

Jeg har lavet denne oversigt over de mange filtre, for hurtigt at kunne forestille mig, hvordan mit skud ville kunne komme til at se ud. Jeg har dog lært at ved at vise bl.a. modeller disse muligheder, så ser de også andre muligheder end blot i det skudte billede.

Andre billedbehandlingsprogrammer har også en hel del af disse filtre.

  1. Endnu ingen kommentarer.
  1. No trackbacks yet.

Kom gerne med en kommentar.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: